okt 13, 2020
7 Views
0 0

Zúzott kővel dobálta a kocsikat, talált is

Written by

A vádirat szerint a férfi tavaly december 13-án 13 óra 45 perckor Tát lakott területén kívül gyalogosan haladt a 1119. számú út melletti, zúzott kővel borított területen, Bajna irányába.

A férfi zúzott köveket vett magához, amelyeket a Tát felé tartó, forgalmi sávjában szabályosan, 60-70 km/óra sebességgel haladó két gépkocsi szélvédője felé dobott.

Az egyik kő eltalálta az egyik, mozgásban lévő személygépkocsi szélvédőjét a vezető szemmagasságában, ezzel kagylós és a csillagtöréses sérülést okozott. A szélvédőben 152 ezer forintos kár keletkezett.

A megijedt sofőr a kővel ütközését megelőzően észlelte, hogy az előtte haladó jármű a vészvillogóját működésbe hozta, ezért lassítani kezdett. A vádlott által eldobott kövek a másik gépkocsit nem találták el.

Az ügyészség az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozását követően benyújtott vádiratban indítványozta, hogy a büntetlen, szlovák állampolgárságú férfit az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Nyitókép: Ugyeszesg.hu

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?