ápr 27, 2021
16 Views
0 0

Zacher Gábor szerint túl korai a nyitás, ismét berobbanhat a járvány

Written by

Zacher a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában beszélt a hétvégi terasznyitásról és annak következményeiről. Mint mondta, a hétvégi rajzás, a maszk nélküliség, a távolságtartás be nem tartása a vírus terjedésének melegágya lehet, majd hozzátette: az első oltás nem jelent automatikus védettséget, az első oltást követő 10 nap után kezd védettség kialakulni.

(A legfrissebb hírek itt)

A második oltás felvételét követően 10-14 nappal alakul ki a teljes védettség, de Zacher hangsúlyozta, ez a védettség még nem 100 százalékos. Mint mondta, kezeltek ők is olyan betegeket, akiknek a Pfizer és a Sinopharm felvétele után lettek súlyos tüneteik.

(Ez is érdekelheti: Soron kívül oltatta be magát a volt elnök, ám most megbüntette a sors)

A toxikológus megszólalt a kormány által közzétett, a második oltás utáni fertőzöttségi adatokról is: szerinte „a számokkal való játék elég megtévesztő tud lenni, inkább egy politikai kinyilatkoztatás, mint egy valós, szakmai információ”. Hozzátette: véleménye szerint a színházak, sportrendezvények nyitása is veszélyes, a B-közepek tagjai ugyanis nem arról híresek, hogy betartják a távolságot.

EXTRA AJÁNLÓ
Lépésről lépésre: íme, egy egyedi ajándék anyák napjára! (x)
Egy vitamin a szép hajért, bőrért és körmökért: így hat ránk a biotin (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-zacher-gabor-korai-nyitas-ismet-berobbanhat-jarvany/09cx7nx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?