márc 30, 2021
6 Views
0 0

Youtube-os főzőműsora buktatta le az olasz maffia egyik szökött tagját

Written by

Több videót a 444-re!

Támogatom

Az 53 éves Marc Feren Claude Biart hét évet lehúzott úgy, hogy a rendőrség ne találja meg, de nem bírta ki, hogy ne mutassa meg mindenkinek a YouTube-on, hogy mennyire jól főz, így végül elkapták. Pedig még az arcát is gondosan kitakarta videóban, de arra már nem gondolt, hogy a tetoválásai miatt felismerhető marad.

Feltételezések szerint a Dominikai köztársaságban múlt hét szerdán letartóztatott Biart is tagja az olasz ‘Ndrangheta bűnszervezetnek. A rendőrségi közlemény szerint „csendes életet élt” Boca Chica városában, most viszont mehet vissza Olaszországba.

2014 óta volt szökésben, a rendőrség azóta kereste, amiért kokaint csempészett Hollandiába a calabriai maffia Cacciola klánjának tagjaként.

Olaszországban januárban kezdődött meg a dél-olasz ‘Ndrangheta bűnszervezet 355 tagjának tárgyalása. Az eljárás évekig is eltarthat, a perben 900 tanú vesz részt. A calabriai maffia feje a feltételezések szerint a 66 éves Luigi Mancuso. Ehhez hasonló pert több mint harminc évvel ezelőtt, 1986-ban a Cosa Nostra tagjai ellen rendeztek Palermóban. (BBC)

Kapcsolódó

444.hu/2021/03/30/youtube-os-fozomusora-buktatta-le-az-olasz-maffia-egyik-szokott-tagjat

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?