máj 6, 2021
18 Views
0 0

X-Faktor: Puskás Peti sajnálja, hogy nem dolgozhat tovább Dallos Bogival

Written by

Csobot Adél lesz a tehetségkutató új női mentora.

Ősszel érkezik az X-Faktor jubileumi évada, az RTL Klub pedig a héten bejelentette az össze személyi változást. Az új műsorvezető Miller Dávid lesz és csütörtök este az is kiderült, hogy a mentorcsapat is változik. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti maradnak, de Dallos Bogit Csobot Adél váltja majd.

Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak

– nyilatkozta Dallos Bogi.

Annak ellenére, hogy a fiatal énekesnő csak egy évadban tudott részt venni, elég sok mindent adott számára az X-Faktor. A közös mentorkodás hozta ugyanis össze párjával, Puskás Petivel, akivel nem csak együtt élnek azóta, de jegyben is járnak és közös vállalkozást is csináltak.

Puskás Peti ezért kicsit szomorú is, hogy menyasszonya nem ül majd mellette a 10. évadban.

Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!

24.hu/elet-stilus/2021/05/06/x-faktor-2021-uj-mentor-csobot-adel-puskas-peti-dallos-bogi/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?