márc 29, 2021
2 Views
0 0

Woody Allen nekiment a színészeknek, akik megbánták a közös munkát: „Annyit tesznek, hogy üldöznek egy teljesen ártatlan embert”

Written by

ma 20:32

Woody Allen most is tagadja, hogy valaha molesztálta volna a lányát / Fotó: Northfoto

Woody Allen most is tagadja, hogy valaha molesztálta volna a lányát / Fotó: Northfoto

Woody Allen „bolondnak” nevezte azokat a színészeket, akik nem hajlandóak vele együtt dolgozni az ellene felhozott, szexuális zaklatásról szóló vádak miatt.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, Woody Allent azzal vádolják, hogy molesztálta adoptált kislányát, Dylant. A vádak elhangzása óta több színész is azt mondta, megbánta, hogy a rendezővel dolgozott. Mindezekre Allen csak annyit mondott: „Szerintem jó szándékúak, de ostobák”.

(A legfrissebb hírek itt)

Hozzátette: „Csak annyit tesznek, hogy üldöznek egy teljesen ártatlan embert, és lehetővé teszik ennek a hazugságnak a terjedését”.

Kate Winslet, Colin Firth, Timothee Chalamet, Rachel Brosnahan, Rebecca Hall és Greta Gerwig azon hírességek közé tartoznak, akik nyilvánosan elítélték a rendezőt.

(Ez is érdekelheti: A leghíresebb házassági botrányok egy helyen)

Allent soha nem vádolták meg semmilyen bűncselekménnyel, ő pedig mindig hevesen tagadta azokat az állításokat, amelyek szerint a kislányát molesztálta. Utóbbi azt állítja, hogy a bántalmazásra 1992-ben, hétéves korában került sor – írja az Independent.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Woody Allen szexuális zaklatás színészek megbánás közös munka

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/woody-allen-szineszek-kozos-munka-megbanas/z6gc3gy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?