ápr 7, 2021
10 Views
0 0

Westernfilmmé változtatta a szállodai karanténját egy unatkozó ausztrál díszlettervező

Written by

Westernfilmeket idéző világot teremtett a brisbane-i szállodai szobájában David Marriott reklámfilmes art director, aki a koronavírus-járvány miatt elrendelt kötelező karanténját tölti éppen. A férfi amiatt kényszerült utazni, mert február végén koronavírusban elhunyt a Londonban élő apja, az ő temetésére repült nemrég Nagy-Britanniába.

Amikor pedig visszatért Ausztráliába, akkor egy kijelölt hotelbe kellett vonulnia, ahonnan leghamarabb csak tíz nap elteltével szabadulhat, ha adott idő elteltével produkál két negatív koronavírustesztet. Marriott unalmában a szállodában kapott ételek csomagolóanyagát, főként a barna kartonpapírokat kezdte el hajtogatni, kihasználva a kellék- és jelmeztervező képességeit.

Előbb egy cowboykalapot, majd egy serifmellényt, aztán egy pisztolyt is csinált magának. Végül addig szárnyalt a kreativitása, hogy egy közeli boltból ollót és ragasztót rendelt, és a szoba vasalódeszkája és egy asztali lámpa összeeszkábálásából egy lovat is kreált, amit Russellnek nevezett el.

„Most itt van Russell, és azt hiszem, egy kutya és egy macska lehet a következő. A legjobb az volt, hogy sikerült megnevettetnem az anyámat. Mindent megért, hogy újra látattam nevetni, az elmúlt időszak megviselte őt. Az embereknek csak egy kis nevetésre van szükségük, ez javítja a moráljukat” – mondta Marriott a Guardiannak, aki azt reméli, hogy a furcsa művészeti performanszával sikerül felhívnia a figyelmet az újrahasznosítás hiányára a karanténnak kijelölt szállodákban.

Mariott az ABC Brisbane-nek elmondta, hogy rengeteg üzenetet kapott, mióta megosztotta a világgal a karanténban töltött napjait. Több százan köszöneték meg, hogy egy kis nevetést és örömet okozott nekik. A szállodai karanténból szombaton szabadulhat ki, addig még folytatódik a Western-kalandja.

telex.hu/zacc/2021/04/07/western-kartonpapir-cowboy-david-marriott-ausztralia-brisbane-szalloda-karanten

Komment írása

Article Categories:
Hírek
banner

Vélemény, hozzászólás?