ápr 7, 2021
4 Views
0 0

Vörös kód: háború jön a határon?

Written by

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedden beszélt Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral, és arra kérte, gyorsítsák fel az ország csatlakozását a katonai szövetséghez. Zelenszkij ugyanezt kérte a NATO fontosabb országainak vezetőitől is.

(A legfrissebb hírek itt)

Az ukrán elnök az elmúlt napokban nagyon aktív diplomáciai tevékenységet folytatott, ugyanis az oroszok Ukrajna északi és keleti határánál is egyre nagyobb csapatokat vonnak össze, valamint a Krím-félszigeten is megnövelték az állomásozó haderő létszámát.

Az orosz katonai aktivitás célja egyelőre nem világos, de elemzők szerint összefüggésben lehet az orosz elnök és az amerikai elnök között egyre élesedő feszültséggel.

(Ez is érdekelheti: Telefonon tárgyalt az orosz és az amerikai vezérkari főnök)

Az oroszok nem tagadták a csapatmozgásokat, viszont Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője azt mondta, ezek „nem fenyegetnek senkit”. Peszkov hozzátette, hogy Ukrajna NATO-csatlakozása „nem tenne jót a konfliktusnak”.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ukrajna-oroszorszag-haboru-keszul-nato/msf5enk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?