jún 6, 2021
5 Views
0 0

Visszaléptette jelöltjét a Momentum a II. kerületben

Written by

Visszaléptette jelöltjét a Momentum a II. kerületben

Berg Dánielt, a kerület alpolgármesterét először rosszul érintette pártjának döntése, azonban hamarosan belátta, hogy ez a megfelelő lépés, korábbi ellenfelének támogatottsága ugyanis nagyobb.

A Karácsony-Tordai-Fekete-Győr-Berg-féle vasárnapi közös sajtótájékoztatón bejelentették, visszalép az előválasztástól a Momentum II. kerületi jelöltje Tordai Bence javára – írja a 24.hu

A Momentum a párbeszédes Tordai Bence mögé áll be az előválasztások során Budapest 4. számú választókerületében. 

A párt eredeti jelöltje Berg Dániel, II. kerületi alpolgármester volt, azonban úgy látták, Berg és Tordai túlzottan hasonló beállítottságú politikusok, mindkét jelölt indulása esetén így megosztanák a szavazókat – fejtette ki Fekete-Győr András a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

Berg Dániel is megszólalt az ügyben, aki elmondta, ugyan az elején rosszul érintette a döntés, azonban hamar belátta, most ez a helyes lépés, ugyanis Tordai támogatottsága nagyobb.

A döntés értelmében Tordai Bence  ebben a választókerületben Kálmán Olgával, a DK és a Jobbik jelöltjével fog versenybe szállni az ellenzéki közös jelölt címéért az előválasztáson.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210606-visszaleptette-jeloltjet-a-momentum-a-ii-keruletben

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?