ápr 8, 2021
10 Views
0 0

Viharos szél, fagyos reggelek, 20 fok – ez vár ránk a következő napokban

Written by

Viharos szél, fagyos reggelek, 20 fok – ez vár ránk a következő napokban

Csütörtökön is sokfelé fagyos lesz a reggel. Napközben gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, ismét több tájegységünkön előfordulhat elszórtan egy-egy zápor, hózápor. Főként keleten, északkeleten zivatar is kialakulhat. Erős, helyenként viharos északnyugati szél, és mindössze 5-11 fok valószínű – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Péntektől felmelegedés veszi kezdetét. Mindenhol számíthatunk hosszabb napos időszakokra, a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik. Csapadék nem várható. Délire, délnyugatira fordul a szél, melyet élénk, erős, közel viharos lökések kísérnek majd. Kora reggel -7, 0, délután 9-17 fokot mérhetünk.

Szombaton is száraz, fátyolfelhős időre van kilátás. Ugyan még fagyos lesz a reggel, de egyre magasabb maximum értékekre számíthatunk. Délután már 15-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnapra megszűnnek a hajnali fagyok, délután pedig ismét többfelé megközelítjük a 20 fokot. Változóan felhős-napos idő várható, számottevő csapadék nélkül. Hétfőn is még meleg lesz, jelentős csapadék nem várható, kedden azonban megérkezik a következő hidegfront.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210408-viharos-szel-fagyos-reggelek-20-fok-ez-var-rank-a-kovetkezo-napokban

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?