márc 31, 2021
3 Views
0 0

Vigyázat: csalók árulnak covid elleni hamis gyógyszert Csókay András nevében

Written by

Az interneten megjelenő hirdetés a megtévesztésig olyan, mintha egy, a covid elleni, valós, bevizsgált és engedélyezett gyógyszert árusító világszervezet holnapjára tévedne az ember, ráadásul az elismert idegsebész neve, fotója és nyilatkozata is megtalálható a weblapon, ahol mindössze 10300 forintért kínálnak ellenszert a koronavírus ellen, ám mindez átverés!

(A legfrissebb hírek itt)

Csókaynak az egyik ismerőse küldte át a hirdetést, az orvos pedig nem hagyja szó nélkül a történteket: arra kér mindenkit, hogy ne higgyenek a csalóknak!

(Ez is érdekelheti: Csókay doktor: „Szász János nem gyilkos és nem gyárt pornófilmeket)

– Senki ne dőljön be a hírdetésnek, visszaéltek a nevemmel. Nem nyilatkoztam, ráadásul nem is ismerem ezt a szert, amit árulnak. Felhívom a lakosság figyelmét, hogy ezek a gazemberek megpróbálnak visszaélni az orvosok nevével. Téves információkat adnak, amellyel életveszélybe sodorják az embereket anyagi haszonszerzés céljából – mondta lapunknak Csókay.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/csalok-hamis-gyogyszer-covid-csokay-andras/9mcwpxb

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?