okt 14, 2020
13 Views
0 0

Videó: Tíznapos volt a fiam, amikor először láttam – Vincze Ottó

Written by

A Csisztu Sport Cast legutóbbi adásában ikonikus sportoló édesapák vallották meg, mennyi minden maradt ki a szülői élményeikből a versenysport évei alatt, ugyanakkor azt is, hogy mennyivel gazdagabb az életük apaként.


Hirdetés

Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a versenysport és a család között, főként akkor, amikor már nem csak társként, de apaként is számítanak az emberre.

„Huszonhat éves voltam, amikor megtörtént a csoda és először apa lettem, azonban sem a fiam születésénél, sem az első tíz napban nem lehettem a családom mellett” – mondta Vincze Ottó, akit akkori csapata nem engedett haza a német bajnokság közben.

A kétgyermekes miniszteri különmegbízott hozzátette: nem érzi magát rossz apának, de ha visszamehetne az időben, több időt töltene a ma már húszéves, szintén focista Ádámmal. Görbicz Anitával közös gyermeke 2015-ben született meg: „Sosem aludtam napi 4-5 óránál többet, így nem okozott gondot az éjszakázás”.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Szécsi Zoltán tudatosan készült az apaságra: „Édesapám 46 évesen halt meg, úgy voltam vele, hogyha 25 évesen jön a gyerek és én is tartom a negyvenhatot, akkor legalább látom leérettségizni a lányomat”.

Az Egri Vízilabda Klub elnöke sem tagadja, hogy első két gyermekére kevesebb idő jutott, mint a most hatéves Zénóra: „2005 nyarán többet aludtam Vári Attilával, mint a feleségemmel, de a hétköznapokat maximálisan kihasználtuk”.

„Nevelésre abszolút alkalmatlan vagyok, én vagyok az anyák rémálma: nálam mindent lehet, a lényeg a mosoly a gyereken” – tette hozzá nevetve Szécsi, aki egyelőre nem tervez negyedik gyermeket.

A TELJES BESZÉLGETÉS ITT NÉZHETŐ MEG
[embedded content]

www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/video-tiznapos-volt-a-fiam-amikor-eloszor-lattam-vincze-otto-2789613

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?