ápr 30, 2021
4 Views
0 0

Victoria Beckham képtelen volt kontrollálni magát, miután meglátta Justin Bieber ajándékát

Written by

Ahogy arról beszámoltunk, Alan Shearer és Thierry Henry lett az első két tagja az angol labdarúgó Premier League Hírességek Csarnokának. A szurkolók egyöntetű szavazással megválasztották a harmadikat, a Manchester United legendáját, Howard Webbet.

A „vörös ördögök” 12. játékosként mindig számíthattak a tar bíróra, aki ítéleteivel kevésszer hozta hátrányba a csapatot. Sőt, 2009 áprilisában, amikor a Tottenham 2–0-ra vezetett az Old Traffordon, fordításhoz segítette a Manchester Unitedet. Könnyű síppal befújt egy büntetőt a hazaiaknak  ezt később ő maga is elismerte a The Athleticnek adott interjúban, karrierje legnagyobb hibájának nevezve –, amit természetesen Cristiano Ronaldo bevágott. Innentől nem volt megállás, az MU 52-re megnyerte a meccset, és a következő fordulóban a bajnoki címet is bebiztosította.

A 49 éves játékvezető 2003 és 2014 között dolgozott a Premier League-ben, ezalatt csapata, a Manchester United az általa dirigált 47 mérkőzésből 29-et megnyert, 6 döntetlen mellett becsúszott 12 vereség is.

Howard Webb lett az első játékvezető 2010-ben, aki ugyanabban az esztendőben Bajnokok Ligája-döntőt és világbajnoki döntőt vezetett. Utóbbin is nagyot alakított: a Xabi Alonsót kung fusokat megszégyenítő mozdulattal mellberúgó Nigel de Jongot nem állította ki. 

[embedded content]

Sima szabálytalanság, nincs itt semmi látnivaló, bárkivel előfordulhat.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/30/victoria-beckham-keptelen-volt-kontrollalni-magat-miutan-meglatta-justin-bieber-ajandekat/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?