márc 28, 2021
5 Views
0 0

Véres családi dráma Ajkán, két ember meghalt

Written by

Felfegyverzett katonák vigyáztak a biztonságra Ajkán abban az utcában,. ahol vasárnap reggel kiégett egy családi ház – derül ki az RTL Klub Híradó riportjából. A tűzoltókat az a néhány szomszéd riasztotta, aki látta, hogy az ablakokon keresztül füst áramlik ki a házból. Kiderült, hogy a házban egy holttest fekszik, egy másikat pedig az udvaron találtak meg.

A veol.hu úgy tudja, hogy egy 80, illetve egy 60 év körüli férfiról, apáról és fiáról van szó, a fiú megölte apját, felgyújtotta a házát majd magával is végzett. Pákozdi Zoltán, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője a portálnak azt mondta, hogy a családi házhoz kivezényeltek egy esetkocsit, de a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az apa a családi házban feküdt metszett sebbel a nyakán, a fia az udvaron felakasztotta magát. 

Az idős férfiról egy szomszéd azt mondta, hogy nagyon rendes, barátságos ember volt, a fiával azonban, aki bányászként dolgozott nem volt jó a kapcsolata. A fia állítólag búcsúlevelet írt, mielőtt felakasztotta volna magát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

index.hu/belfold/2021/03/28/ajka-csalad-haz-tuz/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Belföld · Hirdetés nélkül · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?