máj 27, 2021
18 Views
0 0

Véleménycikk Radics Gigi karrierjéről: ezért számít kivételnek a Megasztár egykori csillaga a show-bizniszben

Written by

Még abban a bizonyos Megasztárban, amelyben először próbálkozott, és amelyből végül nem jutott tovább. Emlékszem, döbbenten hallgattam, hogy jön ki egy ilyen csodás hang egy gyerekből, majd egy picit örültem is, hogy végül nem alakultak számára jól a dolgok.

(A legfrissebb hírek itt)

Szerintem ugyanis egy gyereknek, de még egy tininek sincs semmi keresnivalója a show-bizniszben. Persze, ez alól is van kivétel. Ilyen kivétellé vált Radics Gigi, aki igazán egy dolognak köszönheti azt, hogy nem kellett róla is olyan cikkeket írnunk, amelyek az összeomlásáról szólnak. Ez pedig a hátországa, vagyis az apukája. Ő már a Megasztárban is minden egyes próbán, fotózáson, interjún ott ült. A sikerek érkeztével menedzserként követte a lányát mindenhova.

Gigi azon szerencsés sztárok egyike, akik ugyan gyerekként váltak azzá, túlélték azt, hogy egy kőkemény ipar kellős közepén kellett megélniük a kamaszkoruk és a felnőtté válásuk mindennapjait. Én csak azt kívánom minden leendő Giginek, hogy legyen egy olyan hátországa, mint ennek a Giginek volt, mert bevallom, sokkal szívesebben írok arról, hogy mennyire jól alakult az élete, mint arról, hogy tönkrement.

(Ez is érdekelheti: „De tényleg erre van szükségünk?” – Véleménycikk a kétkezi munkát végző politikusokról)

Írta: Bajkó Panka újságíró

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/velemeny/radics-gigi-megasztar-karrier-velemenycikk/54wllql

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?