márc 31, 2021
12 Views
0 0

Vele indítja a reggelt Bereczki Zoli, de a karantén alatt felszaladt pluszkilókról sem feledkezik meg – Így hozza formába magát

Written by

– Kíváncsisággal indulok neki, mert még nem nagyon csináltam ilyet, ráadásul úgy volt, hogy Ábel Anitával kezdek, ő viszont most otthon marad egy ideig, mert elkapta a koronavírust – újságolta a Blikknek Zoli, aki így Csonka Andrással (56) indítja a reggelt, amelynek során a női témáknak is állnak elébe.

(A legfrissebb hírek itt)

A színész megsúgta, a karantén első időszaka alatt kicsit elhagyta magát, megnőtt a pizzásdobozok száma, ezzel együtt a kilók is felszaporodtak.

– Ellazultam kicsit, aminek meg is lett az eredménye, de már elkezdtem a pluszkilók leadását. Rendszeresen teniszezek és otthon is követek egy edzéstervet, amit az adások után le is tudok, mert korán végzünk a stúdióban. Még nem mondom, hogy teljes a siker, de ha behúzom a hasam, akkor már majdnem – tette hozzá nevetve Bereczki, akinek nemrégiben jelent meg új dala, s ígéri, nem okoz majd gondot számára a korai ébredés.

– 7-8 körül keltem eddig, de hogy reggel felkészült legyek, 5-re állítom az ébresztőt. Nem lesz probléma – ígérte Zoli, aki már alig várja, hogy visszatérhessen színházba, ám addig is otthoni kertészkedéssel üti el a szabadidejét.

(Kapcsolódó: Műsorvezető lesz Bereczki Zoltán: ezen a csatornán láthatja majd)

(Ez is érdekelheti: Valentin-napon érkezett Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán duettje – videó)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bereczki-zoltan-musorvezeto-edzes-life-tv/17vp48q

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?