márc 4, 2021
14 Views
0 0

Végre megérkeztek az első képek a Space Jam 2-ből

Written by
Space Jam - Lebron James.png

Fotó: hbo max / youtube

Vannak azok a filmek, amelyek mögött nem áll egy nagy nevű rendező, aki rengeteg Oscar díjjal büszkélkedhet, vagy nem szerepelnek benne hatalmas sztárok, akik bezsebeltek már minden létező díjat.

ezek a filmek azok, amik valahogy, a bájukkal, a kedvességükkel, és az egyszerű mondanivalójukkal, mégis belopóznak az ember szívébe.

Na, pont ilyen film volt az 1996-os Space Jam: Zűr az űrben című film. Mondjuk az nem igaz, hogy nem szerepelt benne nagy sztár, mert konkrétan az akkori idők egyik legnagyobb ikonja, minden idők egyik legnagyobb legendája, Michael Jordan volt a főszereplő. (Igaz, nem elismert színész, de itt nem is az Oscar-díj volt a lényeg.) De, persze a Bolondos Dallamok (Looney Tunes) híres mesefigurái is kivették a filmből a részüket, mint például Dodó Kacsa vagy a mindenki által ismert, Tapsi Hapsi. 

A sztorija rém egyszerű volt, de akkoriban olyan látvánnyal és trükkökkel hitették el velünk, hogy Jordan a mesefigurákkal kosarazik, hogy még a mai napig is emlékszünk a film néhány jelenetére.

Amikor bejelentették, hogy érkezik a legújabb Space Jam film, akkor az előző film rajongói, akik ma már fiatal felnőttek, fellelkesültek a hír hallatán, főleg azért is, mivel, nem más lesz a Space Jam főhőse, mint a 2000-es évek egyik legnagyobb kosárlabdázója – aki 2020-ban nyerte meg a karrierje negyedik bajnoki gyűrűjét a Lakers csapatával -Lebron James.

Lebron James Champion

Fotó: Jesse D. Garrabrant / Getty Images Hungary

Még év elején került ki egy HBO Maxnak egy vegyes 2021-es filmekkel operáló előzetese, amiben néhány apró kis villanásra már betekinthettünk a filmbe.

[embedded content]

Most viszont, végre kaptunk pár fotót is a történetből, amiket LeBron James is megosztott Instagram és Facebook oldalán is egyaránt.

Instagram:

Facebook:

A legújabb Space Jam film július 16-án érkezik majd mozikba és az HBO Max streaming szolgáltató oldalára is, de addig is lehet nézegetni a képeket és várni a rendes előzetest.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/04/space_jam_2_lebron_james_hbo_max/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Kultúr · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?