márc 29, 2021
8 Views
0 0

Végre: kiszabadították a Szuezi-csatornánál megfeneklett teherhajót

Written by

A baleset óta a Boskalis nevű holland cég próbálta vontató, illetve kotróhajók segítségével egyenesbe tenni a robusztus hajót. Múlthét szombat óta a vállalatnak sikerült a teherhajó kormánylapátját, illetve a hátsó részét kiszabadítani. Továbbá a hajóorr környékéről is már sikerült mintegy 20 ezer tonna homokot elkotorni.

(A legfrissebb hírek itt)

Beszámoltunk arról is, miszerint több olvasónk is értesítést kapott arról, hogy a Távol-Keletről megrendelt árucikke előreláthatólag több hét késéssel fog megérkezni. A 400 méter hosszú, 200 ezer tonnás monstrumnál nemrégiben már azt is sikerként könyvelték el, hogy kéthüvelyknyit, azaz öt centit meg tudták mozdítani a hajót.

A BBC legújabb információi szerint azonban végre sikerült a teherhajót kiszabadítani, bár egyelőre több információval nem szolgáltak a mentéssel kapcsolatban.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
6 különleges ajándék nőknek húsvéta (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/szuezi-csatorna-teherhajo-kiszabaditas/31nz16t

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?