máj 28, 2021
25 Views
0 0

Vaszily Miklós váltotta Szivek Norbertet a Magyar Golf Szövetség élén

Written by

Vaszily Miklóst választották meg elnöknek a Magyar Golf Szövetség pénteki tisztújító közgyűlésén.

Vaszily Miklóst egyhangúlag választották meg az elnöki tisztséget 2017 óta betöltő Szivek Norbert helyére – tájékoztatta az MTI-t a szövetség. Az új elnök beszédében kiemelte, a sportág fejlődése érdekében azon fog dolgozni, hogy a következő négy évben szilárd alap jöjjön létre a golf társadalmi elfogadottsága, a sportág népszerűsítése, a gazdasági és szakmai háttér megerősítése érdekében. Vaszily Miklós közgazdász, a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának elnöke, 2015 és 2019 között a Magyar Kézlabda Szövetség, 2019 óta a Magyar Golf Szövetség elnökségi tagja.

Munkáját az újraválasztott főtitkár, Makszin Áron segíti.

A küldöttgyűlés döntött az elnökség tagjairól is, továbbá elfogadta a szövetség 2020. évi szakmai és pénzügyi beszámolóját, 2021. évi tervét.

Vaszily 2005-től az Index Zrt. vezérigazgatója volt, 2010 és 2014 között pedig az Origóé. A tulajdonos Magyar Telekom nyomására ő menesztette Sáling Gergő főszerkesztőt, amivel elindította a lap átalakulását független híroldalból a kormányzati szócsővé. Vaszily ezután a kormányzati médiabirodalom különböző pozícióiban dolgozott, volt az MTVA vezérigazgatója és az Echo TV vezérigazgatója is, jelenleg a TV2 igazgatóságának elnöke, valamint az Indexet kiszolgáló Indamedia és a Pesti tévé egyik tulajdonosa.

444.hu/2021/05/28/vaszily-miklos-valtotta-szivek-norbertet-a-magyar-golf-szovetseg-elen?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?