okt 18, 2020
6 Views
0 0

Vasvári Vivien miatt bántják Fecsót

Written by

Az interneten kap hideget-meleget, a kommentelők egy része máig azzal vádolja, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja miatt lett ismert és sikeres, volt kedvese hátán kapaszkodott fel.

(A legfrissebb hírek itt)

Az igaz, hogy a műsorba együtt kerültünk be, de akkor még egyikünk sem volt ismert. A nézők együtt szerettek meg bennünket. Nem arról volt szó, hogy azért vettem el Vivit, mert sztár volt – magyarázta Fecsó, akiről sokan nem is tudják, hogy sikeres üzletember, támadják, hogy nincs mögötte semmi, luxusférjként régi autóval jár.

A nyilvános céginformációk szerint ingatlanfejlesztő cége az elmúlt két évben 400 millió forint adózott nyereséget termelt, amelyet nem exének köszönhet.

Az egy dolog, hogy elszórakozom a médiában, de mellette melózom is, aminek van eredménye. Tízéves Volvóval meg azért járok, mert felvágni nem akarok, csajozáshoz meg nem kell nekem autó. Amúgy is, a régebbi fullos autók jobbak, mint a mostani luxuskocsik – jelentette ki. – A munkám mellett szeretnék foglalkozni a most induló alapítványommal, az Ifjú Titánokkal, amellyel a fiatal tehetségeket kívánom támogatni.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szegedi-fecso-munka-ismertseg-vivi/z35l2ce

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?