ápr 28, 2021
4 Views
0 0

Várkonyi Andrea új feladatot kapott Mészáros Lőrinctől

Written by

Várkonyi Andrea cége menedzselheti a Mészáros-csoport jótékonykodását, írta meg a HVG. A népszerű műsorvezetőnő a Life TV-nél való felmondása után alapította meg a Whitedog Media Kft. nevű céget, amely többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. A cégről kiderült, hogy a High-Tech Suli nevű program keretein belül öt általános iskolában segített kialakítani egy-egy digitális tantermet.

(A legfrissebb hírek itt)

Feladatuk az, hogy az iskolákba elvigyék a CraftBot nevű háromdimenziós nyomtatót, aminek a gyártójába, a Craftunique nevű cég. Ebbe a cégbe tavaly 781 millió forinttal szállt be a Mészáros Lőrinchez tartozó MKB Bank, amely így a cég ötödét birtokolja. A Craftunique egyik tulajdonosa Fazekas Csaba, aki a High-Tech Suli lebonyolításáért felelős Alkotó Magyarország Nonprofit Kft.-t is jegyzi.

A Whitedog Media Kft. dinamikusan bővül: most 15 munkatársa van, és újabb állásokat hirdetett meg.

Mint azt a Blikk is megírta, Várkonyi Andrea nemrégiben felfedte az eddig féltve őrzött titkot: az ország legtehetősebb vállalkozója, Mészáros Lőrinc kérte meg a kezét. Kapcsolatukról régóta keringtek pletykák, a Blikk pedig elsőként szúrta ki a drága jegygyűrűt Várkonyi kezén. Hogy a pár mikor kelhet egybe, még nem tudni, de több mint fél éve tart már a kapcsolatuk.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varkonyi-andrea-meszaros-lorinc-ceg-jotekonysag-whitedog-media-kft/vzxk25s

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?