máj 31, 2021
15 Views
0 0

Várkonyi Andrea 35 milliós osztalékot vett ki négy hónapja működő cégéből

Written by

A tavaly szeptemberi bejegyzése utáni négy hónapban 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el a Várkonyi Andrea többségi tulajdonában lévő cég, a Whitedog Media Kft. – írja a 24 a cég mérlege alapján. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott a tavalyi év után, míg üzlettársának, Gergely Juditnak 11 millió 750 ezer forint.


Várkonyi Andrea márciusban, gyűrűsujján egy gigantikus kővel.

A reklámügynökség alapítását követően azzal került a hírekbe, hogy a céget decemberben egy Mészáros Lőrinchez és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába jegyezték be. Aztán azzal, hogy a Whitedog Media egyik első ügyfele is a Mészáros-csoport volt, a cégcsoport egyik jótékonysági programját, a High-Tech Suli pályázatot menedzselik.

Várkonyi és Mészáros magánélete is összefonódik: áprilisban derült ki, hogy hamarosan összeházasodnak. A felcsúti milliárdost állítólag megfiatalította a szerelem és divatosabban öltözik párja kedvéért, közben pedig épül a luxusvillájuk Svábhegyen.

444.hu/2021/05/31/varkonyi-andrea-35-millios-osztalekot-vett-ki-negy-honapja-mukodo-cegebol?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?