máj 25, 2021
19 Views
0 0

Várkonyi András a Blikknek elárulta: ez lendíti át a fájdalmas időszakokon – videó

Written by

Várkonyi András a kezdetektől fogva szerepel a sorozatban. Ő alakítja Vili bácsit, az egykori Mátyás király téren lévő árvaház egyik gondnokát, aki a Berényi család, valamint Novák Laci „pótapukája” is volt. Amikor a sorozatbeli gyerekek felnőttek, társasházat csináltak a gyerekotthon helyén, az új lakások egyikébe pedig beköltöztették egykori segítőiket, Vili bácsit és feleségét Magdi anyust.

(A legfrissebb hírek itt)

Várkonyi András huszonhárom éven át játszott a Barátok Köztben. Nem csak a sorozatbeli karakterének életében, de a civil életben is rengeteg változás történt ezek alatt az évek alatt. Rengeteg öröm és megannyi fájdalom alakította mind Vili bácsi, mind Várkonyi András életét és sorsát. Joggal gondolhatjuk hát, hogy a Barátok Közt júliusi búcsúzása után Várkonyi András inkább nyugdíjba megy és elvonul a rivaldafénytől, de András egyáltalán nem ilyen. Ő folytatja azt, ami az élete szerves részét képezi és nem adja fel a színpadot. Már tervezi a színdarabokat, tanulja a szövegeket és szinkronizál. Szinte egész nap rohan, folyamatosan dolgozik.

Tihanyi Tóth Csaba (Laci) után Várkonyi András (Vili bácsi) volt a Blikk Facebook-oldalának vendége. Élőben beszélgettünk a színésszel, aki a kezdetektől forgat a sorozatban /Fotó: RTL Klub

Tihanyi Tóth Csaba (Laci) után Várkonyi András (Vili bácsi) volt a Blikk Facebook-oldalának vendége. Élőben beszélgettünk a színésszel, aki a kezdetektől forgat a sorozatban /Fotó: RTL Klub

„Nem is lehetne másképpen! Nekem a munka a terápiám” – mondja a Blikk riporterének, miközben az elmúlt évek fájdalmas veszteségeit idézi fel. Várkonyi András a munkában leli megnyugvását, a folyamatos elfoglaltság teszi őt erőssé és lendíti át a fájdalmakon.

„Persze, a kisunkám is sokat segít. Minden második héten velünk van. Most volt kilenc éves, tegnap előtt ünnepeltük a születésnapját” – mondta mosolyogva, majd elmesélte azt is, hogy családjukba három hete új családtag érkezett egy menhelyi kutya személyében, egyenesen az Ürömi Kutyamenhelyről, akinek érkezését kisunkája is erősen szorgalmazta.

Azt, hogy még miről beszélgetett Várkonyi András a Blikk riporterével élőben a Facebookon, most itt visszanézhetik:

Ez is érdekelheti: „Akkor még nem is sejtettük, hogy ez mennyi éven át fog még menni” – Így tudta meg a Barátok közt Lacija, hogy ő lesz a sorozat egyik főszereplője – videó

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varkonyi-andras-baratok-kozt-vili-bacsi-vallomas/nfl7tvg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?