ápr 5, 2021
3 Views
0 0

Varga Judit: Embert próbáló időket élünk, viszont közelítünk a bűvös 2,5 millióhoz

Written by

Varga Judit: Embert próbáló időket élünk, viszont közelítünk a bűvös 2,5 millióhoz

Az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán azt írta: a kormány a hosszú hétvégén is azon dolgozik, hogy minél hamarabb, de a lehető legbiztonságosabb körülmények között elkezdődhessen az újraindítás.

“Egy újabb húsvét a koronavírus árnyékában. Embert próbáló időket élünk, viszont közelítünk a bűvös 2,5 millióhoz” – kezdi bejegyzését Varga Judit. Mint írja, 2 362 839 honfitársunkat már beoltották, átoltottság terén a világ élmezőnyéhez tartozunk.

Szerinte a kormány a hosszú hétvégén is azon dolgozik, hogy minél hamarabb, de a lehető legbiztonságosabb körülmények között elkezdődhessen az újraindítás.

“Vigyázzunk egymásra és az ünnepek alatt gondoljunk azokra a bátor egészségügyi dolgozókra, akik most nem tölthetik a húsvétot szeretteikkel. Köszönjük nekik emberfeletti munkájukat és helytállásukat. Mi is tehetünk azért, hogy mielőbb visszakapjuk a régi életünket. Jelenleg az oltás a legerősebb fegyver, csak azzal pusztíthatjuk el a vírust. Regisztráljunk, kérjük az oltást és tartsunk ki!” – áll a bejegyzésben.

Egy újabb húsvét a koronavírus árnyékában. Embert próbáló időket élünk, viszont közelítünk a bűvös 2,5 millióhoz. 2…

Közzétette: Varga Judit – 2021. április 5., hétfő

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210405-varga-judit-embert-probalo-idoket-elunk-viszont-kozelitunk-a-buvos-2-5-milliohoz

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?