ápr 27, 2021
4 Views
0 0

Van olyan gyógyfürdő, amely már május elsején kinyitna

Written by

Van olyan gyógyfürdő, amely már május elsején kinyitna

Még bizonytalan, hogy mikor nyithatnak a hazai gyógyfürdők, de már javában készülnek a vendégek fogadására. Van ahol már május elsején ki tudnak nyitni, máshol viszont még heteket vesz igénybe a felkészülés. Az ATV Híradó riportja.

Van olyan gyógyfürdő, amely már május elsején kinyitna

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő vezetője azt mondta, ha minden jogi feltétel adott lesz, ők akár május elsején is ki tudnak nyitni. Már folynak a vízminőségi vizsgálatok, és készülnek a szigorú járványügyi előírások betartatására. Hajdúszoboszlón a bejáratnál testhőmérsékletet is mérnek majd, és itt fogják elkérni a vendégek védettségi igazolványát.

„Már nagyon hosszú idő telt el azóta, hogy a járványügyi szabályok értelmében be kellett zárnunk.” Ezt már a harkányi gyógyfürdő vezetője, Marosi András mondta, aki a nyitás pontos időpontjáról nem tudott nyilatkozni. Még várják a részletszabályokat, majd ahhoz igazítják a műszaki és egyéb feltételek kialakítását.

A fürdőhelyeken működő szálláshelyek is várják a nyitást. Több fürdőt is megkérdezett az ATV Híradó a nyitás dátumáról. A legtöbb helyen már készülnek a vendégek fogadására, de van olyan intézmény, ahol két-három hétre is szükség van, mire mindennel végeznek.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210427-van-olyan-gyogyfurdo-amely-mar-majus-elsejen-kinyitna

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?