okt 29, 2020
15 Views
0 0

Változékony idővel készül a hétvége

Written by

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

A hétvégén is változékony lesz az égkép: napsütéses és borús időre is készülni kell, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • Pénteken az ország nyugati kétharmadában többnyire erősen felhős vagy borult lesz az idő. Az északkeleti, keleti megyékben viszont akár hosszabb időre is kisüthet a nap. A nappali maximumok 9-14 fok között alakulnak.
  • Szombaton eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Elszórtan várható eső. A legmagasabb hőmérséklet 13-19 fok között várható.
  • Vasárnap, november elsején hajnalra több helyen köd képződhet, amely lassanként feloszlik. Ezt követően a legtöbb helyen kisüt a nap. Este a Dunántúl északi részén néhol eleredhet az eső. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma.
Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”


Megveszem a Makrót

444.hu/2020/10/29/valtozekony-idovel-keszul-a-hetvege

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?