ápr 4, 2021
4 Views
0 0

Valóság a színfalak mögött: zombidrogra éheztek, ezért raboltak a 15 és 17 éves miskolci fiatalok

Written by

A rendőrség tájékoztatása szerint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves fiatalemberrel, és 15 éves társával szemben.

A gyanúsítottak 2021. április 3-án 19 óra körül Miskolc belvárosában leszólítottak három tizenéves fiút, hogy pénzt kérjenek tőlük.

Az útonállók agresszív fellépésétől megriadva a sértettek közül ketten el tudtak szaladni, míg harmadik társuk a fenyegetés hatására odaadta nekik márkás hangszóróját.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd pár órán belül a Sajólád és Felsőzsolca közötti útszakaszon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiút.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd őrizetbe vett gyanúsítottak a kihallgatásukon többek között elmondták, hogy zsákmányukat úgynevezett „herbálra” cserélték.

A herbál egy olcsó szintetikus kábítószertípus neve, amit tévesen biofűként is hívnak. Összetétele folyamatosan változik, a fogyasztók számára ismeretlen egészségügyi következményekkel bír. A fogyasztás jellegzetes tünete a „zombi” testtartás:

alfahir.hu/2021/04/04/herbal_drog_rablas_bunugy_miskolc

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?