ápr 30, 2021
9 Views
0 0

Válogatott: Álmodok arról, hogy hatvanezren szurkolnak nekünk – Marco Rossi

Written by

Marco Rossi nemcsak gondol rá, nemcsak elképzelte, hanem álmodni is szokott arról, hogy hatvanezer ember fogadja, amikor a magyar labdarúgó-válogatottal kivonul a pályára a Puskás Arénában, az első Európa-bajnoki mérkőzésén. A győztesnek járó és jelenleg Budapesten lévő kupát már megérintette, amely olyan különleges dolgot szimbolizál neki, amiről még évekkel korábban sem gondolta, hogy vele megtörténhet. 


Hirdetés

„Igen, megérintettem az Eb-trófeát – vallotta be Marco Rossi az NSO Tv-nek, majd ennek az okát is elmondta. – Elérhetetlennek tűnő dolgot szimbolizál, ugyanis néhány éve még magam sem gondoltam volna, hogy részese lehetek egy Európa-bajnokságnak. Elképzeltem-e, milyen lesz kimenni az első meccs előtt a stadionba, miközben hatvanezren szurkolnak nekünk a lelátóról? Állandóan gondolok rá, elképzeltem, álmodok is róla. Nagyon sok minden kavarog ezzel kapcsolatban a fejemben.”

Videónkban a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a férfi kosárlabda-válogatottat irányító Sztojan Ivkovics szavaira is reagált, aki meglátva a bivalyerős Eb-csoportjukat arról beszélt, hogy a lehetetlen nem riasztja meg, komoly célok nélkül ezt nem is érdemes csinálni. Továbbá, azt is elárulta, bízik-e benne, hogy hasonló eufóriát válthatnak-e ki az emberekből, mint az tapasztalható volt a 2016-os Eb alatt.

A sajtóeseményről hamarosan bővebb anyaggal jelentkezünk, ebben Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti fejlesztések kormánybiztosa, valamint Gera Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi edzője is megszólal majd.

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-almodok-arrol-hogy-hatvanezren-szurkolnak-nekunk-marco-rossi-2823705

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?