máj 29, 2021
13 Views
0 0

Válasszon egy mandalát, kiderül, mit üzen Önnek!

Written by

Ehhez helyezkedjen el kényelmesen, vegyen egy mély levegőt és koncentráljon a koronacsakrájára – a koponya tetején található. Nézze meg a mandalákat, és válassza ki azt, amelyiket a legközelebb érzi önmagához. Ezután olvassa el a képhez tartozó üzenetet.

(A legfrissebb hírek itt)

Az első – Óriási lehetőség

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Amennyiben az első mandala tetszett meg önnek a legjobban, akkor a közeljövőben egy olyan lehetőséget kaphat az élettől, amelynek köszönhetően óriási eredményeket érhet el. Természetesen a sikerért most is keményen meg kell dolgoznia – sok türelemre és alapos tervezésre lesz szükség. Azonban az is fontos, hogy ne erőltessen semmit, mindig hallgasson a megérzéseire és akkor megtalálja a helyes utat.

A második – Nagy változás

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ha a második mandalát választotta, akkor eljött a változás ideje. Bármilyen nehezére esik is, egészségesebb életet kell élnie – figyeljen oda a helyes táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, próbáljon meg kevesebbet dohányozni, kerülje az alkoholt és ne stresszeljen annyit. Ne feledje, hogy ép testben, ép lélek! Könnyebben megtalálhatja a belső békét, ha olyan emberekkel veszi körbe magát, akik meghallgatják és támogatják önt.

A harmadik – A gyógyulás útja

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Amennyiben a harmadik mandala mellett döntött, akkor nem halogathatja tovább a döntést, bátran szembe kell néznie a problémával, és meglátja, megtalálja a megoldást. Lehet, hogy először ez az egész kissé ijesztőnek tűnik, de ne hagyja, hogy bármi is elnyomja az érzéseit. Fogadja el, hogy az életének egy új szakasza kezdődik, és ehhez bizony felelősséget kell vállalnia a cselekedeteiért. Szabaduljon meg a negatív gondolatoktól, meglátja, ez segít a gyógyulás útjára lépni.

(Ez is érdekelheti: Újuljunk meg testben és lélekben: teremtsük meg ásványokkal a belső békénket!)

Egy gyerekkönyv is segíthet a nehéz időszakban?

A sok száz elbűvölő klasszikus mese mellett miért ne lehetne olyan is, amelyik arról mesél, milyen gyerekként átélni egy válást? Vagy arról, hogy az életnek az elmúlás is része? Gyerekekkel foglalkozó szakemberek, meseterapeuták és pszichológusok gyűjtötték össze azokat a könyveket, amik nehéz kérdésekről és élethelyzetekről mesélnek. Pontosan úgy, ahogyan azt a mesében elképzeljük: világosan, őszintén és bátran.

www.blikk.hu/eletmod/lelek/mandala-uzenet-szimbolum/ew619js

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?