máj 26, 2021
13 Views
0 0

“Valami problémád van, beakadt ez nálad” – Gyurcsány Ferenc reagált Orbán Viktor bejegyzésére

Written by

“Valami problémád van, beakadt ez nálad” – Gyurcsány Ferenc reagált Orbán Viktor bejegyzésére

Az őszödi beszéd 15. évfordulóján a miniszterelnök korábban Facebook-oldalán posztolt, a DK elnöke szintén közösségi oldalán “válaszolt” neki.

Gyurcsány Ferenc videójában arról beszélt, nem érti, miért kell 2021 májusában is azzal foglalkozni, hol voltak az emberek 15 évvel ezelőtt.  “Valami problémád van, beakadt ez nálad” – üzente Orbán Viktornak.

A DK elnöke szerint, mivel Orbán miniszterelnök, az országgal van dolga, ő nem ellenzéki politikus – egy ellenzéki politikusnál természetes, hogy ilyeneket mond a kormányfőről.

Gyurcsány videójában több kérdést is feltesz Orbánnak, többek között arra kíváncsi, hogy a miniszterelnök hol volt, mikor a lánya “a mi pénzünkből a saját lábára állt”, vagy hol volt akkor, amikor Mészáros Lőrinc olyan gazdag lett, hogy egyes becslések szerint nagyobb a vagyona, mint Elton John-nak.

Úgy fogalmazott: 2021-ben ezekre a kérdésekre kell válaszolni, hogy az emberek később majd tudjanak arra válaszolni, hogy akarják-e, hogy továbbra is Orbán Viktor vezesse az országot. 

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-valami-problemad-van-beakadt-ez-nalad-gyurcsany-ferenc-reagalt-orban-viktor-bejegyzesere

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?