máj 30, 2021
12 Views
0 0

Valaki nagyon bátor volt: Ellopta Tasnádi Péter közösségi oldalát – videó

Written by

– Pár hónapja kértem a FB üzemeltetőit, hogy hirdetéseket helyezhessek el az oldalamon – mesélte a Blikknek Tasnádi Péter. – Azt hittem, a cég hivatalos oldaláról jött meg a válasz, amelyben egy kedvezőnek tűnő, valójában csalárd üzleti ajánlat szerepelt. Ugyanis a levél írója havonta 3 ezer dollárt ajánlott fel, ha az oldalamon reklámokat helyezhet el. Csak azt kérte, az ő útmutatása alapján változtassak meg 25 dolgot a FB oldalamon.

Tasnádi Péter így is tett, majd elhűlve vette észre, hogy a FB oldala 63 ezer követővel szőrén-szárán eltűnt. Szerencsére a párja, Mini kiberbiztonságot tanult egy amerikai egyetemen, így az ő közbenjárásával egy éjszaka alatt sikerült visszaszerezni a FB oldalat. Ami azért óriási dolog, mert az ellopott profilok 99 százalékát nem sikerül visszaszerezni a tulajdonosainak.

(A legfrissebb hírek itt)

– Azóta egy másik hacker is megpróbálkozott egy hasonló trükkel, de hiába. üzenem minden közösségi profil tulajdonosának, senki ne dőljön be a túl kedvező ajánlatnak – tette hozzá a magyar Keresztapa.

A meghökkentő, teljes történet Tasnádi Péter videójában megtekinthető:

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/tasnadi-peter-kozossegi-oldal/kx1985c

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?