ápr 6, 2021
3 Views
0 0

Valaki feljelentette az egyik mentőst, aki ebédet vett magának egy büfénél

Written by

Valaki feljelentette az Országos Mentőszolgálatot húsvétkor, mert sérelmezte, hogy az egyik mentős ebédre hamburgert vásárolt a Szentendrei úti büfében. A panasz szerint a mentős hosszú percekig várakozott az ételért. Az Országos Mentőszolgálat azt írta, hogy az egész várakozás 1 perc 51 másodpercet vett igénybe, amit a mentő fedélzeti számítógépe is bizonyít.

A feljelentő még fotót is készített az esetről, amit csatolt. Ám a képen például látható az is, hogy a mentős szabályosan, a másfél méteres távolságot tartva várakozott. Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója végül maga reagált a panaszra, válaszában a tényeket elismerte, ugyanakkor megértést kért a frontvonalban dolgozó mentősök irányába, akik a jelenlegi terhelés mellett áldozatos munkát végeztek. 

A szolgálatot teljesítő mentősök egyébként nem ellátás alatt vagy helyett, hanem a kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra. Mint kiderült, mire visszaértek riasztás is kaptak, így még ebédjüket csak jóval később tudták elfogyasztani.

index.hu/belfold/2021/04/06/orszagos-mentoszolgalat-ebed-hamburger-bufe-budapest/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?