ápr 17, 2021
7 Views
0 0

Vajon elássák végre a csatabárdot? Harry, Vilmos és Katalin hercegné együtt távoztak Fülöp temetéséről – videó

Written by

A temetés részleteit a Blikk itt közvetítette élőben.

A temetési menetben természetesen ott volt Vilmos és Harry herceg is, ám a testvérekről tudvalevő, hogy egy ideje nem felhőtlen a kapcsolatuk. Mint megírtuk a menetben bár közel egymáshoz vonultak, egyszer sem pillantottak a másikra, ám könnyen lehet, hogy mindketten csupán a gyászukba feledkeztek bele.

(A legfrissebb hírek itt)

Hiszen mind Vilmos, mind pedig Harry nagyon szerették a nagypapájukat, mindketten megható búcsút is tettek közzé, melyben a 99 éves korában elhunyt Fülöpre emlékeznek.

Enne ellenére a sajtó már jó ideje hangos attól, hogy a testvérek nincsenek túl jóban, mint ahogyan azt a Blikk is megírta Harry és bátyja, Vilmos – az Egyesült Királyság majdani uralkodója – az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól, és viszonyuk korántsem felhőtlen.

Kapcsolódó: Békülést hoz a gyász és a fájdalom? Így térhet vissza Harry herceg a nagyapja, Fülöp herceg halála után a királynőhöz

Nem cáfolt értesülések szerint Vilmos különösen rossznéven vette, hogy öccse tavaly visszalépett a brit királyi család magas rangú tagjaként addig ellátott hivatalos feladataitól és amerikai feleségével, Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költözött.

A kettejük közötti feszültségre Harry is egyértelmű utalást tett abban a világszerte komoly feltűnést keltő televíziós interjúban, amelyet néhány hete Oprah Winfrey-nek adott. Harry úgy fogalmazott, hogy Vilmossal fennálló viszonyára “jelenleg a távolságtartás” a jellemző, “de az idő remélhetőleg majd mindent orvosol”.

Ez is érdekelheti: Teljesen elérzékenyült: Károly herceg elsírta magát édesapja, Fülöp herceg temetésén – fotó

Betöltés…

A temetést követően azonban úgy tűnik megtörhetett a jég, legalábbis a képek és felvételek tanúsága szerint a ceremóniát követően a testvérpár és Katalin hercegné hármasban távoztak a Szent György kápolnából, mialatt beszélgettek is egymással. Így együtt 2020 márciusa óta, azaz már több mint egy éve nem láthattuk őket.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vilmos-herceg-harry-herceg-katalin-hercegne-fulop-herceg-temetes-tavozas/mkk06ee

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?