máj 31, 2021
6 Views
0 0

Útinform: ez a helyzet hétfő reggel az utakon – Mutatjuk, hol mire kell számítani

Written by

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, az 54-es km-nél lévő, Harkályos pihenőt a Hegyeshalom felé vezető oldalon műszaki ok miatt zárva tartják – írja az Útinform.

(A legfrissebb hírek itt)

A lébényi szakaszon, felújítják a 162-es km-nél lévő Moson pihenőt és a hozzá tartozó töltőállomást. A felújítás miatt csak személygépkocsival lehet üzemanyagot vételezni. A tehergépjárművekkel közlekedők, Győr elkerülő szakaszán a 119-es km-nél lévő Arrabona pihenőhelyen tankolhatnak.

Hegyeshalom felé, Mosonmagyaróvár térségében, a 168-as km-nél még tart a híddilatáció javítása, a belső sávot lezárták.

Az M3-as autópályán, a főváros irányába a 168-as km-nél lévő Tisza-hídon dilatációt javítanak, a külső sávot lezárták.

Szintén Budapest felé, a bagi szakaszon a 40-es és a 39-es km közötti hídon javítási munkát végeznek. A forgalmat a leálló sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelték át. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a külső és a leálló sávon autózhatnak.

Az M5-ös autópályán, a lajosmizsei szakaszon folytatják az aszfaltozást. A Budapest felé vezető oldalon, a 78-as és a 72-es km között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Röszke felé autózók a külső és a leálló sávot használhatják.

A Röszke felé vezető oldalon Kecskemét elkerülő szakaszán, valamint Városföld térségében a szalagkorlátot javítják. Reggel fél 9.00-től délután fél 2.00-ig a külső sávot lezárják.

A főváros irányába Kistelek térségében, az elválasztó sávban dolgoznak. Reggel fél 7.00-től 14.00 óráig a belső sávot szakaszosan lezárják

Az M6-os autópályán Himesháza közelében, a 180-as km-nél dilatációs szerkezetet javítanak. A Pécs felé vezető oldalt lezárták, a Budapest felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható.

(Ez is érdekelheti: Ezt hogy sikerült? Rommá tört egy autó a Váci út kellős közepén – fotók)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/utinform-kozlekedesi-hirek-hetfo-majus-31/3jnjqkf

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?