márc 29, 2021
2 Views
0 0

Úszás: Petrov Iván már nem polgármesteri biztos

Written by

Győr polgármestere, Dézsi Csaba hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben nem Petrov Iván látja el a sportért felelős polgármesteri biztosi pozíciót.

Petrov Iván (Fotó: Tumbász Hédi)


Hirdetés

Sajtótájékoztatót tartottak Győrben hétfőn, a város vezetése által kiadott közleményből és közzétett videóból kiderül, hogy a meghozott döntéseknek sportvonatkozása is van.

„A városvezetés átgondolta, mik a teendői, úgy döntöttünk, hogy nem toporgunk, nem hátranézünk, hanem előremenekülünk, így még erősebbek leszünk, mint eddig” – mondta el Dézsi Csaba polgármester, ennek kapcsán bejelentette, Petrov Iván nem folytatja polgármesteri biztosi munkáját a győri városházán.

Petrov Iván úgy nyilatkozott, hogy mivel több tanítványa is esélyes a tokiói részvételre, májustól kizárólag az olimpiai felkészülésre koncentrál.

Híreink szerint azonban nem az olimpiai felkészülés a szakítás oka a sportügyekben néha markáns véleményt megfogalmazó polgármester és a nemrég még teljes bizalmát élvező tanácsadó között, sőt, lehetnek még fordulatok az ügyben.

www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-petrov-ivan-mar-nem-polgarmesteri-biztos-2818035

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?