ápr 8, 2021
5 Views
0 0

Újra fürödhetünk majd a Dunában a Római-parton?

Written by

A III. Kerület polgármestere, Kiss László az InfoRádiónak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Fővárosi Önkormányzat és Óbuda-Békásmegyer önkormányzata kérdőívvel és közösségi tervezési eseményekkel segítette a Római-part közös víziójának kialakítását, melyet közel másfél hónap alatt 4500-an töltötték ki.

A helyiek és a Római-partot látogató budapestiek javaslatai alapján pedig mostanra el is készült a Római-part jövőképe, ez alapján pedig úgy tűnik, hogy ismét engedélyezett lesz a fürdés a látogatók számára.

(A legfrissebb hírek itt)

“Felmerült a területen való fürdőzés kérdése, ezt valamilyen módon igyekszünk megoldani, ezzel kapcsolatban már javaslattal is éltünk a főváros felé, szeretnénk, ha meg tudna valósulni ez. De hasonlóan érdekes kérdés a területen lévő vécék sorsa is; mi kezdeményeztük a fővárosnál, hogy legyenek közterületi vécék a területen, a kerület segítségével működő civil egyesület pont a napokban ki is helyezett toi-toi vécéket” – idézte a polgármester szavait a 24.hu.

(Ez is érdekelheti: Felújítják Budapest első nagyáruházát – A műemléki védelmet kapó épület idén már 95 éves)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/ujra-szabad-lesz-furdes-a-romai-part/lbl3f4z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?