máj 30, 2021
11 Views
0 0

Újra barátnőt keres a Duchenne-szindrómás Dávid: egyszer már sikerült, de aztán szakítottak

Written by

– Megéltem, milyen a csókolózás, milyen a vágy és a szenvedély – kezdte Dávid. – Próbáltam mindenből kihozni a legjobbat, hiszen nagyratörő, céltudatos ember vagyok. A szakítás nem volt könnyű, de az már régen nem jó, ha az embert a szerelme nem támogatja – beszélt élete első fájdalmas szakításáról Dávid. – Egy nőnek a szemétől és mosolyától gyengülök el leginkább. Vonz, ha csinosan öltözködik, ám a legfontosabb, hogy őszinte, ambiciózus, kedves, vidám és határozott legyen.

(A legfrissebb hírek itt)

Dávid többek között a közösségi médiában próbálja megtalálni az igazit, kreatív írásaival igyekszik lenyűgözni a hölgyeket. Kiadásait is írásokból fedezi, a weboldalán előfizetők számára minden reggel inspirációs üzeneteket fogalmaz meg, hogy rávilágítson az élet nagyszerűségére, a dolgok valódi értékére.

– Mindig az adott helyzetből kell kihozni a maximumot. A célom, hogy az emberek pozitívabban álljanak a midennapjaikhoz, a velem hasonló cipőben járók pedig megtanulják elfogadni az elfogadhatatlant. Meg kell találni az élet apró örömeit, és ki kell tűzni egy célt. Nem az élethelyzete határoz meg egy embert, ebből is ki lehet hozni a legjobbat – mondta Dávid. A fiatal férfinak a nehéz időkben édesanyja hite adott erőt, mára pedig már könyvet is kiadott, legutóbb a Négy Fal között szabadon című kötetének bővített verzióját. Már csak egy társra vágyik, akivel sikerét megoszthatja.

A Blikk egyszer már segített, remélem, most is így lesz.

Szükség van empátiára

Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus szerint egy fizikai betegség megnehezítheti a párkeresést, hiszen az fokozott empátiát, szociális érzékenységet igényel.

– Egyesek a saját belső bizonytalanságukat azzal tudják stabilizálni, ha máson segítenek, másról gondoskodnak, ezáltal érzik fontosnak magukat. Ezt a szakemberek segítő szindrómának hívják, ám ez nem jelenti azt, hogy ezeknek az embereknek az érzelmei kevésbé lennének igazak.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/beteg-csorba-david-ujra-baratnot-keres/e3p3pn8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?