márc 29, 2021
2 Views
0 0

Újabb nyerteseket avattunk a Blikk játékával: Magdiék sonkája akkora, hogy jó, ha belefér majd a bográcsba

Written by

Sokáig nem volt ideje töprengeni, hogyan lehetséges, hogy ilyen hirtelen rámosolygott a szerencse, mert közben már meg is kapta nyereményét, a húsvéti kosarat és a 10 kilós parasztsonkát, így semmi kétség: ő lett húsvéti játékunk egyik boldog nyertese.

Magdiék blikkes sonkája akkora, hogy jó, ha belefér majd a bográcsba, amiben szerencsés olvasónk főzi majd a nyereményt.

– Elvisszük a lányomékhoz, náluk van kert, tüzet rakunk, ott készül el mindig a húsvéti sonka. Hagyomány ez már nálunk. Hidegen szelve, tojással, tormával, kaláccsal tálaljuk – ismertette a terveket Magdi. A sonkalé kiporciózva mélyhűtőbe kerül, isteni korhely- vagy bableves alapként használja fel később a család.

(A legfrissebb hírek itt)

A budapesti Deák Sándornénak, aki szintén egy húsvéti kosárral és a hozzá tartozó óriási sonkával lett gazdagabb, okoztunk egy kis fejtörést.

Deák Sándornéban gyermekkori emlékeket idézett fel a nyeremény, amely egyelőre a kamrában kötött ki / Fotó: Grnák László

Deák Sándornéban gyermekkori emlékeket idézett fel a nyeremény, amely egyelőre a kamrában kötött ki / Fotó: Grnák László

– Végül a kamrában elfért, ott bent pedig azóta olyan illatok vannak, amelyek a gyerekkoromat idézik. Előtte még nem vettem meg a húsvétra valót, halogattam, nem tudom, miért… Na, erre másnap jött az sms, hogy nyertem. Mintha csak megéreztem volna – örvendezett Éva.

Nyuszis játékunk ezzel véget ért. Akinek most nem volt szerencséje, ne csüggedjen, olvasóink megszokhatták, hogy minden évben több játékkal zúdítjuk rájuk a nyereményesőt. Addig is jó étvágyat mindenkinek a húsvéti terített asztalhoz!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/blikk-husveti-nyeremenyjatek-sonka-nyertes/5cw8qlh

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?