okt 14, 2020
7 Views
0 0

Újabb hírek érkeztek Cristiano Ronaldo állapotáról – fotó

Written by

Mint ahogyan azt mi is megírtuk, az ötszörös aranylabdáson kívül az egész válogatottnak negatív tesztjei lettek, így nem kell lemondaniuk a svédek elleni mérkőzést – ezt pedig a Portugál Labdarúgó-szövetség erősítette meg.

(A legfrissebb hírek itt)

Úgy tűnik, hogy Ronaldo jól van, egyelőre tünetmentes, ennek ellenére azonban a mai Nemzetek Ligája – találkozót ki kell hagynia a svédek ellen.

Szerencsére nincsen komoly baja Ronaldonak, ez a képen is jól látszik /Fotó: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto/

Szerencsére nincsen komoly baja Ronaldonak, ez a képen is jól látszik /Fotó: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto/

Nemcsak a svéd meccset kell kihagynia, az olasz bajnokságban a Crotone ellen sem játszhat, illetve a Dinamo ellen sem a Bajnokok Ligájában. A Barcelona elleni találkozón viszont már játszhat, ha állapota továbbra sem fog romlani. Így ismét szemtanúi lehetünk annak, ahogyan Cristiano Ronaldo és Lionel Messi újra összecsap. Továbbá, mi magyarok is örülhetünk, hiszen így a Ferencváros ellen is láthatjuk őt játszani november 4-én.

A tavalyi évben Portugália nyerte meg a Nemzetek Ligáját, amiben Ronaldo megint csak oroszlán szerepet vállalt. Svájc ellen az ő mesterhármasa kellett a továbbjutáshoz. A válogatottbeli 100. és 101. gólját pedig éppen a svédek ellen lőtte:

(Ez is érdekelheti: Ronaldóért folynak a tárgyalok a PSG és a Juventus között)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/cristiano-ronaldo-koronavirus-portugal-valogatott-kihagyas/smb0kq4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?