okt 13, 2020
11 Views
0 0

Újabb halálkaravánokat állítottak félre a rendőrök – videó

Written by

Túlsúlyos járműszerelvényekre utaztak a rendőrök az M3-as autópálya borsodi szakaszán – adta hírül a police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai október 9-én éjszaka szervezett közlekedésbiztonsági akciót tartottak a M3-as megyei szakaszán. Az ellenőrzés célja a halálkaravánként emlegetett külföldi járműszerelvények ellenőrzése, a sebességtúllépés és túlsúly miatti jogsértések szankcionálása, továbbá az ittas, vagy más szer hatása alatt álló személyek kiszűrése volt.

Az intézkedéseknél a Kommunikációs és Megelőzési Osztály referense,

Domokos Tibor törzsőrmester tolmácsolással segített a román és a moldáv szabálysértők esetében.

A szervezett akcióban a rendőrök 34 gépjárművezetőt igazoltattak. Sebességtúllépés, túlsúly, műszaki állapot és vezetői engedély lejárata miatt helyszíni bírságot nyolc esetben szabtak ki összesen 135 ezer forint összegben. Hat alkalommal közigazgatási bírság kiszabását alkalmazták összesen 210 ezer forint értékben sebességtúllépés, és leállósáv jogosulatlan használata miatt. A rendőrök egy járművezetővel szemben kötelező gépjármű-felelősség biztosítás hiányáért szabálysértési feljelentést kezdeményeztek.

A rendőrök 17 szabályszegővel szemben összesen 490 ezer forint bírságot szabtak ki, és egy körözött személyt is elfogtak.

Nyitókép: forrás: police.hu

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?