máj 26, 2021
24 Views
0 0

Új korszak a lakásfelújításban: íme az alkalmazás, ami megkönnyíti a szakember keresést

Written by

Könnyen előfordulhat, hogy a probléma megoldására vagy a javításra egy csalót bérelünk fel, és kifizetünk egy soha be nem fejezett munkát, vagy egy olyat, aminek végeredményével nem vagyunk maradéktalanul megelégedve. Szerencsére a digitális korszakban élünk, és a modern technológiának van válasza erre a problémára.

Egy alkalmazás, ami megváltoztatja a piacot

A Wilio egy olyan induló vállalkozás, amely megváltoztatja a szolgáltatások működését hazánkban. Az alkalmazás felületén végre az ügyfélé lehet a választás joga: szakemberek ezrei kínálják szolgáltatásaikat, és ahelyett, hogy nekünk kellene könyörögnünk, ők keresnek fel minket. Itt nem kell többé tartanunk a csalóktól, mivel az értékeléseknek köszönhetően az alkalmazás üzemeltetői azonnal törlik a megbízhatatlan felhasználókat. Biztosra vehetjük a jól kivitelezett munkát!

Nem mi keressük a szakembert, hanem ő veszi fel a kapcsolatot velünk

Nem mi keressük a szakembert, hanem ő veszi fel a kapcsolatot velünk

A Wilio segítségével minden iparágból megfelelő szakemberre találhatunk: akár csempézésre szorul a fürdőszoba, vagy újra kell festeni a lakást, esetleg házépítésben gondolkodunk, itt megtalálhatjuk a megfelelő szakembert! A felületen több ezer szolgáltatóra lelhetünk, akik már számtalan projektet hajtottak végre egész Magyarország területén. Tehát van miből válogatni, az alkalmazás pedig igazodik az ügyfelek igényeihez. Többek között eldönthetjük azt is, hogy a minőséget vagy az alacsony árat választjuk inkább.

Hogyan néz ki a folyamat gyakorlatban?

Az alkalmazás elérhető a Google Play és az App Store felületén, melynek köszönhetően az egész folyamat (regisztráció és a megbízás létrehozása) nem tart tovább 5 percnél és teljesen stresszmentes. Az applikáció rákérdez a lehető legtöbb részletre, hogy pontosan felmérje, milyen szolgáltatásra van szükségünk, annak érdekében, hogy csak azok a szakemberek keressenek fel minket, akik valóban tudnak segíteni.

Minden részletet meg kell adni az eredményesség érdekében — a szoba méretétől kezdve egészen addig, hogy az anyagokat megvásároltuk-e, vagy azt a szakembernek kell biztosítania. A kitöltést követően az ajánlat gyorsan megérkezik, akár néhány perc elteltével megkaphatjuk az első felkeresést. További pozitívum az is, hogy mi ajánlhatunk olyan időpontot, ami megfelel a számunkra, így teljes mértékben előre tudunk tervezni, és nem fogunk kellemetlen szituációba keveredni.

A részletek megadásával könnyen megtalálhatjuk a megfelelő szakembert

A részletek megadásával könnyen megtalálhatjuk a megfelelő szakembert

Bármilyen jellegű javításra vagy szerelésre van szükségünk, a Wilio tökéletes választás lehet, hiszen több ezer tapasztalt szakember áll készen a probléma megoldására, és a megbízásban megadott részleteknek köszönhetően egyetlen felesleges másodpercet sem veszítünk.


Szuper akciókkal vár az új Rossmann akciós újság!

Tavaszi nagytakarítást tervezünk? Vagy éppen külsőnket frissítenénk fel a nyári szezon előtt? A Rossmann májusi akciós újságjával kedvezményesen beszerezhetjük a hozzávalókat! Legyen szó tisztítószerekről, különféle száj-, haj- és testápolási termékekről, parfümökről vagy vitaminkészítményekről, akár 25-30 százalékos kedvezménnyel vihetjük most ezeket haza.

www.blikk.hu/eletmod/ime-az-alkalmazas-ami-megvaltoztatja-az-otthonteremtest/y1d7xjs

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?