jún 8, 2021
7 Views
0 0

Új helyszínen tér vissza a jövőfesztivál

Written by

2021. szeptember 9-10. között új helyszínen, a budapesti Millenárison zajlik majd a Brain Bar. A szervezők által kiadott sajtóközlemény szerint az esemény idén kifejezetten azokat a kulturális értékeket és technológiai megoldásokat állítja fókuszba, amik a globális hangzavarban is biztosítják a tartalmas életet, az értelmes munkát és a jó minőségű emberi kapcsolatokat.

„A Brain Bar egy intellektuális vidámpark. Azoknak szól, akik kíváncsiak a világra, és készek rá, hogy a megszerzett új tudást a jövőjük tudatos alakítására használják. Idén is olyan emberekkel, témákkal és történetekkel jövünk, amelyek életre szóló inspirációt adnak” – mondta Böszörményi-Nagy Gergely alapító.

Lehet, hogy az analóg technológia győz a digitális fölött? Mi köze a Bitcoinnak a szólásszabadsághoz? Mire jó a magyar nyelv egy angolul beszélő világban? Mi van, ha mégsem a home office a jövő munkahelye? Hogyan találhatunk vissza a természetbe? A világ minden pontjáról érkező előadóktól többek között ezekre a kérdésekre is választ kap majd a közönség. A diákok és tanárok számára idén is ingyenes a részvétel, regisztráció és kedvezményes early bird jegyek a Brain Bar oldalán, a legfrissebb információk pedig a Facebook-eseményben érhetők el.

24.hu/tech/2021/06/08/brain-bar-jovofesztival-idopont-helyszin/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Tech
banner

Vélemény, hozzászólás?