ápr 28, 2021
2 Views
0 0

Új filmek minden héten, egész nyáron a Netflixen

Written by

A családi moziestek főszereplői: A Mitchellék a gépek ellen, A Casa Hogar megmentése, a Gördeszkás Lány, és a Trollvadászok: A titánok felemelkedése. Apák napjára érkezik Kevin Hart új filmje az Apaság, meglehetősen szokatlan szülői stílust mutat be Jason Momoa, aki nem riad vissza némi verekedéstől a lánya védelmében: ez a Sweet Girl. Ha szentimentálisabb beállítottságúak vagyunk, örülni fogunk a Csókfülke trilógia záró epizódja, a Csókfülke 3. érkezésének.Idén nyáron újra előkerülhetnek a flanel ingek és a Martens bakancsok a 90-es évek mintájára, ahogy a Netflix felrázza a tini-horrorok világát a Félelem utcája trilógiával.

Ha valami békésebbre vágyunk, mindenképp érdemes a Rachael Leigh Cook és a TikTok sztár, Addison Rae közös filmjét, A csaj nem jár egyedül remake-jét is felvenni a megnézendők listájára, érkezik ugyanis a He’s All That.

A nyári hőségre gyógyírt jelenthetnek a vérfagyasztó thrillerek, mint az Oxigén (Mélanie Laurent), a Nő az ablakban (Amy Adams), vagy a Beckett (Alicia Vikander).

Még több streaming kontent itt!

Szóval felkészülni, nasira vigyázni, és jöhetnek a lusta nyári napok szórakoztatás-felelősei: Jean Claude Van Damme a The Last Mercenary főszerepében, Zombi Elvis A Halottak hadseregéből, vagy a repülőgépen garázdálkodó vámpírok a Vérvörös égboltban és az animált, láncfűrészes George Washington az Amerika: A mozgókép című filmben – mindez egyetlen karnyújtásnyira.

www.blikk.hu/streaming/netflix-nyar-program/zj01xql

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?