nov 22, 2020
4 Views
0 0

Új feladatot találtak a parkolóőröknek ebben a budapesti kerületben: ezt a munkát végzik majd

Written by

A Facebook-oldalán osztotta meg a II. kerületi lakosokkal Őrsi Gergely polgármester, hogy mostantól maszkokat is lehet kérni a kerületi parkolóőröktől.

(A legfrissebb hírek itt)

“Mikulás csomag” helyett maszkot adnak a parkolóőrök! A II. kerület zsúfoltabb közterületein nyugodtan kérjen maszkot parkolóőr kollégáinktól, akiket erről a mellényről ismerhet meg! Hétfőtől több, közterületen dolgozó parkolóőr kollégánknál is lesz maszk, így ha elszakadt vagy összekoszolódott az öné, tőlük bátran kérhet, segíteni fognak” – kezdte a bejegyzését a politikus, aki ezután úgy folytatta: a maszkviselés nem csak nehezíti a vírus terjedését, de annak osztásával több embert is foglalkoztatni tudnak.

A II. kerület önkormányzata a jelenlegi helyzetben is igyekszik valamennyi dolgozóját megőrizni, nem bocsátunk el senkit a járvány miatt. Parkolóőreink segítenek városrendészeinknek a gyalogosbiztonságot veszélyeztető szabálytalankodókkal szemben, és jelentik a közterületi problémákat” -zárta Őrsi a posztot, amely alatt a lakosok sorra megköszönték a kezdeményezését.

(Ez is érdekelheti: Ismét vannak fiatalok az elhunyt koronavírusosok között hazánkban: ennyit tudni az alapbetegségükről)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Lecsapott a Black Friday! Ezen a webshopon minden szuper olcsó lett (x)
Döbbenet: így hat a szmog az egészségünkre! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/parkoloor-maszk-osztas-iikerulet/32m3xt0

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?