ápr 16, 2021
19 Views
0 0

Új album készül a Linkin Park egykori frontemberének kiadatlan felvételeivel

Written by

Lassan négy éve már, hogy Chester Bennington meghalt, de a zenésztársai továbbra is igyekeznek az emlékét életben tartani.  

Bár A Linkin Parkkal vált világhírűvé, Chester Benningtonnak volt már korábban egy zenekara: a Grey Daze nevű együttesben énekelt, amelynek gyerekkori barátja, Sean Dowdell volt a dobosa. A frontember halála előtt épp azt tervezték, hogy hosszú idő után egy koncert erejéig ismét összeállnak és elkezdték újra rögzíteni a korábbi dalaikat. Mindenkit megrázott, amikor 2017 júliusában Bennington önkezűleg véget vetett az életének.

Hogy az énekes emlékét megőrizzék és a rajongóiban továbbra is tartsák a lelket, egykori zenésztársai végül Chester nélkül, ám az ő hangsávjait használva kiadtak egy lemezt tavaly nyáron Amends címmel. A korong egyik dalában, illetve az ahhoz készített klipben a frontember legidősebb fia, Jaime Bennington is közreműködött.

[embedded content]

 Sean Dowdell most újabb meglepetéssel készül:

az NME szúrta ki, hogy a dobos ismét egy lemezen dolgozik, amelyen a hírek szerint néhány posztumusz-vokál is szerepel majd Chestertől.

A korong érdekessége, hogy feltehetőleg az énekes ikerlányai, Lily és Lila is hallható lesz rajta, a Grey Daze egyik friss Insta-bejegyzéséből legalábbis erre lehet következtetni. A megosztott fotókhoz, amelyen Bennington gyermekei és Dowdell látható, a dobos annyi megjegyzést fűzött, hogy a két legkedvesebb látogató érkezett a héten a stúdióba, hogy az apukáját és az anyukáját büszkévé tegye. 

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/16/uj-album-keszul-a-linkin-park-egykori-enekesenek-kiadatlan-dalaibol/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben · Zene
banner

Vélemény, hozzászólás?