márc 31, 2021
11 Views
0 0

"Úgy tűnik, még dolgom van itt" – Pataky Attila átesett vagy fél tucat infarktuson: küzdelmeiről vallott az énekes

Written by

Ám a színfalak mögött a zenész is megvívta a maga harcait, számos egészségi problémával kellett megküzdenie, más talán belerokkant volna, annyi baj érte, ám Pataky újra és újra győztesen jön ki a csatákból.

Az Összezárva műsorvezetője, Hajdú Péter megdöbbenve hallgatta Pataky beszámolóját a betegségeiről

Az Összezárva műsorvezetője, Hajdú Péter megdöbbenve hallgatta Pataky beszámolóját a betegségeiről

A péntek este 22 órakor a Life TV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén is csak sorolta, hogy túlesett a koronavíruson, megküzdött a vastagbélrákkal, egy komoly aranyérműtéten is átesett, és ha mindez nem lenne elég, kiderült, hogy fél tucat infarktuson esett át.

– Az elmúlt öt-hat évben kaptam rendesen. Minden volt, minden… – csóválta a fejét Pataky Attila, kiemelve, tizenkét érfalat erősítő fémháló, azaz sztent került már be a szívébe.

Igen, túl vagyok öt-hat infarktuson, de teljesen jól vagyok, még elhalt szívszövetem sincs – erősítette meg a Blikknek a zenész, aki megsúgta, a felvétel idején még nem volt a legjobb passzban, s ez meg is látszik rajta, hiszen mint mondja, nem akarta megjátszani, hogy minden rendben van, ha nincs.

Mi tagadás, nehéz időszakon ment keresztül az Edda énekese, rengeteg kollégája fertőződött meg a koronavírustól, a zenekarából mindenki és ő maga is. Korábban elmondta lapunknak, volt egy olyan időszak a kórházban, amikor annyira szenvedett, hogy meg akart halni, ám párja, Orsi nem engedte, hogy elhagyja magát. Sokan azonban nem tudták legyőzni a halálos kórt, Balázs Fecó (69) és Bergendy István (81) is a vírus áldozata lett.

Koronavírus-fertőzésekor pár napig a kórházban meg akart halni az Edda frontembere

Koronavírus-fertőzésekor pár napig a kórházban meg akart halni az Edda frontembere

– Mindenkinek nehéz ez az időszak, a dobosom még mindig alig kap levegőt. Az is megvisel, mennyien mentek el. Nekem szerencsém volt, az őrzőim vigyáztak rám, úgy tűnik, nekem még dolgom van itt. A dokim is csak csodálkozik, hogy csinálom. Eddig az összes infarktusomat megéreztem, beültem a kocsiba és lementem Pécsre, hogy valami nincs rendben. Ennek köszönhetően az összes infarktust időben elcsíptük, nem károsodott a szívem. Feladatom van, a dalaimmal kell gyógyítanom – jelentette ki Attila, aki máris tele van tervekkel, decemberben a Budapest Sportarénában ünnepelné a 70. születésnapját a rajongókkal, sőt már edzeni is újra elkezdett. – Már készülök, hogy fizikálisan is visszanyerjem az erőmet. Öt kilós súlyokkal kezdtem, hogy az év végére visszanyerjem a régi Pataky Attilát.

Új albumot készít az Edda

Betegség ide vagy oda, az Edda addig sem tétlenkedik, amíg nincsenek koncertek. 35. albumukat készítik, jó néhány dalt már fel is vettek. A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk, a megjelenést őszre tervezik.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/pataky-attila-infarktus-tuleles-betegseg-vallomas/zcyd7p0

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?