ápr 13, 2021
11 Views
0 0

Úgy összeverte haragosát egy hajléktalan, hogy többszörös arc- és orrcsonttörést szenvedett

Written by

Emberölés kísérletével gyanúsították meg a Pest megyei nyomozók azt az 54 férfit, aki brutálisan összeverte a haragosát 2019 nyarán egy Dunaharaszti dohánybolt előtt.

Az először még csak súlyos testi sértéssel gyanúsított K. Ödön már a másnapi kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és szabadlábon védekezhetett. A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető egy korábbi nézeteltérés miatt verte úgy össze az ismerősét egy fahusánggal, hogy az többszörös arc- és orrcsonttörést szenvedett.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a férfi cselekménye alkalmas lett volna súlyosabb, akár életet veszélyeztető sérülés okozására is. A nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya vette át, és két héttel ezelőtt Dunaharaszti belterületén elfogták a hajléktalan életmódot folytató férfit. Igazoltatása során kiderült, hogy korábban szabálysértés elkövetése miatt kiszabott bírságát nem fizette meg, ezért azt elzárásra változtatták.

K. Ödön nem sokáig örülhetett a mostani szabadulásának, a Pest megyei nyomozók ugyanis már várták. Emberölés kísérlete miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

24.hu/belfold/2021/04/13/dunaharaszti-emberolesi-kiseret-hajlektalan/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?