márc 31, 2021
10 Views
0 0

U21-es rasszista botrány: nincs feljelentés a magyarok ellen?

Written by

A pályán történtekért a játékvezető a felelős. Ha valami történik, neki kell intézkedni még a gyepen, azonnal. A találkozó játékvezetője a mérkőzésen és a jegyzőkönyvben nem jelzett semmi rendkívüli eseményt. A meccs után, az öltözőfolyosón tudomásunk szerint nem volt semmilyen incidens, amit az UEFA munkatársai is megerősíthetnek” – áll az MLSZ sajtóosztályának közleményében.

(A legfrissebb hírek itt)

A szombati meccset 2-1-re megnyerő románok játékosa, Marius Marin (22) szerint lecigányozták őt és társait a magyar csapat tagjai.

„Ezek a cigányok, ahogy kiabáltátok nekünk a pályán, 2-1-re megvertek benneteket. Hajrá, Románia!” – írta Instagram-oldalán a focista, aki később törölte a posztot.

A román szövetség (FRF) szerint a balhé még a találkozót követően is folytatódott: állításuk szerint a mieink az öltözőfolyosón is rasszista jelzőkkel illették ellenfelüket. A Gazeta Sporturilor bukaresti napilap kérdésére az FRF elismerte, hogy hivatalos panaszt tett a történtekről az UEFA-nak, ám részleteket nem közölt az esetről.

(Ez is érdekelheti: Hiába ömlenek milliárdok az utánpótlásba: megbukott az akadémiai rendszer az U21-es Eb-n)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Micsoda?! Durva árcsökkenés történt a drogérialáncnál (x)
Mennyit kell ráfizetnünk, ha gyorsan akarunk lakásfelújítási kölcsönt? (x)

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/feljelentes-u21-rasszista-megnyilvanulas/php8fkw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?