okt 18, 2020
3 Views
0 0

Tudta? Janicsák Vecának és Janicsák Istvánnak egy napon van a szülinpja – Így szokott ünnepelni a család

Written by

A Z’Zi Labor frontembere egyáltalán nem érzi magát annyi idősnek, mint a kora, rengeteg terve van és hozzá ereje, hogy a kitűzött céljait elérje.

(A legfrissebb hírek itt)

– Három gyermekem van, Veca lányomnak és nekem egyszerre október 19-én van a születésnapunk, Reginának szeptember 17-én, Viktor fiamnak pedig nem sokkal korábban a névnapja. Mindig együtt ünneplünk, az egész család összeül, eszünk-iszunk, énekelünk, és ha az unokák időben lefekszenek, akkor még egy pókerpartit is beiktatunk, szóval hajnalig bulizunk – árulta el a zenész. – Ritkán vagyunk együtt, a gyerekeim már felnőttek, a saját családjukkal ünnepelnek, és ez így is van rendjén. Ajándékot mindig veszünk egymásnak, idén egy drága, márkás pólót kaptam, valamint egy fürdőnadrágot, de azzal várnom kell még, hogy felavassam.

István hálás, amiért jó erőben van, szerinte ez annak köszönhető, hogy szinte mindig vidáman és pozitívan áll az élethez.

– A focistáknál van az, hogy fejben még megvan a csel, de amikor meg kell csinálni, akkor már nem megy. Néha én is érzem magamon ezt, de nem akarok panaszkodni. Jól vagyok és a legnagyobb ajándék, hogy azok is boldogok legyenek, akiket a legjobban szeretek – mondta Janicsák István.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/janicsak-istvan-janicsak-veca-szulinap/06ptqlq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?