okt 16, 2020
13 Views
0 0

Tudta? A jelleméről is árulkodik tenyerének a színe

Written by

A youngisthan.in indiai életmódmagazin szakértővel vette sorra a lehetséges változatokat. Mutatjuk a magyarázatokat.

(A legfrissebb hírek itt)

Rózsaszín

Akinek rózsaszín a tenyere, az szerencsésnek mondhatja magát, hiszen kevés erőfeszítéssel is meggazdagodhat. Lelkes, energikus és pozitívan áll az élethez. Jó fizikális és mentális állapot jellemzi, a betegségek elkerülik.

Fehér

Befelé forduló típus, még a keze színe is azt mutatja, hogy hűvös személyiség. Nem nagyon szeret beszélgetni, társaságba járni, nem bízik az emberekben. Egészségi szempontból a sápadt bőr gyakran a vérszegénység jele.

Kék

Fontosnak tartja, hogy mit gondolnak önről, nagyon függ mások véleményétől. Ha kedvezőtlenül ítélik meg, akkor depresszióssá válhat. Szívproblémái adódhatnak, hajlamos lehet a szorongásra.

Sárga

Általában szomorú, sokszor keresi problémáinak okát a körülötte lévő dolgokban. Néha pesszimista, gyorsan rámutat mások hibájára. A sárgás tenyerű emberek májproblémákkal küzdhetnek.

Vörös

Nehezen bánik a pénzzel, anyagi gondokkal küzdhet. Ugyanakkor minden erejével küzd a sikerért, és ez a harc az egész életét végigkíséri. Hajlamos lehet magas vérnyomásra vagy esetleg gyomorbetegségre.

Piros

Energikus, pozitívan áll az élethez. Általában jó a hangulata, és ezért mások szívesen keresik a társaságát. Ugyanakkor heves vérmérsékletű, hamar elfogy a türelme. A piros színű tenyér szintén magas vérnyomásra utalhat, de reumás problémákkal is küzdhet a tulajdonosa.

Miért vonalas?

A tudomány szerint a tenyerünkön lévő vonalak voltaképpen olyan ráncok, amelyek lehetővé teszik, hogy meghajlítsuk, ökölbe szorítsuk a kezünket, illetve megfogjunk kerek tárgyakat. Általában mindenkinél három alakul ki a méhben, 12 hetes korban.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ha a párja nem kívánja az együttléteket: így derítse ki, hogy megcsalja-e vagy depressziós! (x)
Nem akar hormont szedni? Másképp is lehet „fiatalos” a házasélete! (x)

www.blikk.hu/eletmod/tippek/tenyer-szin-jellem-onismeret/zzv3vqr

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?