okt 18, 2020
5 Views
0 0

Trump: Lehet, hogy el kell hagynom az országot, ha Biden nyer

Written by

Trump: Lehet, hogy el kell hagynom az országot, ha Biden nyer

Donald Trump amerikai elnök a közelgő választások kapcsán szólalt fel Georgia államban, ahol úgy nyilatkozott: előfordulhat, hogy el kell hagynia az Egyesült Államokat, ha Joe Biden nyer novemberben.

El tudjátok képzelni, hogy mi lesz, ha vesztek? Nem fogom jól érezni magam. Lehet, hogy el kell hagynom az országot, nem tudom

– mondta Donald Trump egy georgiai kampányeseményen.

A 2016-os választás során egyébként számos híresség is fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja az Egyesült Államokat, ha Donald Trump elnököt választják meg Hillary Clinton helyett, de végül többségük nem váltotta be ígéretét – írja a Portfolio. A Business Insider felidézte, hogy a demokrata elnökjelölt rekordot jelentő 383 millió dollárt gyűjtött össze múlt hónapban a kampányára; republikánus kihívója ettől lényegesen elmaradt a múlt havi 247 millió dollárral.

A FiveThirtyEight-en követhető aggregált közvélemény-kutatási adatok szerint Biden előnye több, mint 10 százalék Trumppal szemben a november 3-án esedékes elnökválasztás előtt. A szám csalóka: a voksolás a csatatérállamokban dől el, ahol ennél szorosabb az állás.

Forrás: Portfolio; Fotó: MTI/EPA/Shawn Thew

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} pestisracok.hu/trump-lehet-hogy-el-kell-hagyom-az-orszagot-ha-biden-nyer/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?